Terug naar mijn werk

Welkom op mijn site.

Tekenen en schrijven, het is wat ik als kind al deed. Toch duurde het vele jaren voor ik werkelijk op mijn plek zat. En die plek is voor mij: boeken maken. Voor kinderen.

Ik hou van illustreren. Van sfeerbeelden en emoties, in kleur of zwart-wit. Ik hou van het maken van prentenboeken, vooral met dieren of mensen waarbij emotie ook een belangrijke rol speelt. Maar ik hou ook van schrijven. Het verzinnen van een plot, van sfeerbeschrijvingen, avonturen, de opbouw in een verhaal… En tussen die twee kan ik niet kiezen. Dus doe ik het allebei. 


Wat echt niet mag missen in mijn werk, zowel bij de illustraties als in de verhalen, is humor. Dat is voor mij één van de belangrijkste ingrediënten,

Soms voelt het alsof ik in een sprookje leef. Ik heb het allerleukste werk van de wereld, waarin alles kan gebeuren wat ik verzin. Ik woon, als in een kinderboek, in een lief oud huisje aan de rand van een bos. Ik heb een zwarte kater met een wit klavertje-drie op zijn neus. Die schat heet Pim. Als ik aan het werk ben in mijn atelier, ligt hij vaak gezellig op een kleedje naast mijn computer. Ik hou ook van kikkers. Net als in een sprookje zitten er veel om mij heen. Maar de meesten zijn nep. Dat dan wel.

Wil je contact, kan dat via mail of telefoon:

E-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon : 06 30318385